Verzendbeleid

Retourneringen

Onze terugbetalingstermijn is 15 dagen. Helaas kunnen we u na deze periode geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retourzending.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode teruggestort.

Omruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op ralondaec@gmail.com en stuur je artikel naar: stoepestraat 3a, Assenede, Oost Vlaanderen 9960.

Verzending
Onze producten worden in België binnen 2-4 dagen verzonden en in het buitenland 10-12 dagen met de volgende vervoerders: PostNl, DPD. Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar: stoepestraat 3a, Assenede, Oost Vlaanderen 9960. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren. Als u een artikel verzendt van meer dan €50, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.